Dezvoltată de o mamă și testată pe copii săi!


marți, 2 iulie 2013

Cine are nevoie de scutece Trëzy și de ce?



- Familii care aşteaptă un copil, care aleg să folosească materiale naturale pentru uz propriu, aşa că este foarte firesc c-aleg pentru bebeluşul lor care stă în scutece 24 de ore, acelaşi lucru şi nu plastic.


- Familii eco-friendly, familli conştiente de importanţa mediului înconjurător care preferăplasa” de pânză în loc de „ punga de nailon”(plastic). Şi, acest scutec este lavabil pentru ca să nu producă o tonă de gunoi la fiecare copilaş care poartă scutece!


- Familii unde sunt bebeluşi care au pielea sensibilă, acolo unde pielea copilaşului semnalează imediat că nu doreşte gelul poliacrilic şi dioxina care se află în materialul din plastic al scutecului de unică folosinţă. Scutecul lavabil Trezy este din bumbac 100%.


- Familii care au un bebeluş de 2 ani, care vor ca să-şi obişnuiască cât mai repede copilaşul cu oliţa.


- Familii care şi-au făcut calcule şi care şi-au dat seama că în trei ani cheltuiesc pentru fiecare copil în total 5000 de lei folosind scutece de unică folosinţă.


- Familii care sunt deranjate de faptul că de multe ori scutecul se termină atunci când au cea mai mare nevoie de el aşa că fac rost de câteva scutece Trezy care sunt întotdeauna la îndemână.


- Familii care încearcă cu bucurie produse noi, unice şi locale.
 Îţi poţi comanda pachetul tău de scutece lavabile Trezy la http://trezy.ro/ro
Urmează-ne pe facebook: www.facebook.com/trezyscutece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu